Wij zijn per 1 januari 2021 PrimaCura.

Wij gaan per 1 januari 2021 verder als PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant.

RCH | Ouderenzorg: Uitwisselingsbijeenkomst online

dinsdag
22
sep

Of je nu al enkele jaren bezig bent met het vormgeven van de ouderenzorg in je praktijk of wijk, of net bent gestart, ongetwijfeld zijn er zaken waar je tegenaan loopt en waarover je eens van gedachte wilt wisselen. Hoe geef je een MDO nou praktisch vorm? Hoeveel mensen plan je bijvoorbeeld in een uur en hoe bereid je een oudere voor ter bespreking in een MDO? Welke informatie deel je vooraf? Hoe stel je een zorgplan op? Hoe hou je de oudere goed in beeld? Hoe organiseer je de samenwerking in de wijk rondom de oudere? Hoe geef je de taakverdeling vorm tussen de POH en wijkverpleegkundige?

Om je te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op deze praktische vragen (en meer!), organiseren wij online een uitwisselingsbijeenkomst.
Aan jullie wordt gevraagd onderwerpen in te brengen. De aanwezigen kunnen vanuit de eigen kennis en ervaring meedenken. Daarnaast zijn Henrieta van der Veeke en Manon Smolders aanwezig om het gesprek te leiden en om zaken aan te vullen. 

Om écht een gesprek met elkaar hierover aan te kunnen gaan, is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk per bijeenkomst (12 in totaal inclusief de begeleiding). Bij aanmelding ontvang je ongeveer 1 week van tevoren een link om digitaal mee te doen, dus vul je emailadres in waarop je de link wilt ontvangen.
Er is geen zelfstudie nodig en studiemateriaal is in de cursusprijs opgenomen.


Deze scholing vindt ook plaats op