Wij zijn per 1 januari 2021 PrimaCura.

Wij gaan per 1 januari 2021 verder als PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant.

PrimaCura K&I | EKC Vervolgcursus | Invloed uitoefenen

dinsdag
21
sep

De kunst van het overtuigen en invloedstijlen

Wanneer je als professional mensen begeleidt en/of in teamverband werkt zul je geregeld meemaken dat je de ander niet kunt overtuigen van je ideeën. Er ontstaat een gesprek waarin je erg je best gaat doen, jezelf gaat herhalen of in conflict komt met de ander. Soms ontstaat er helemaal geen gesprek omdat de ander afhaakt, al dan niet zichtbaar en expliciet. 

In deze cursus wordt om te beginnen ingegaan op de kunst van het overtuigen en enkele sociaal psychologische principes die daarbij horen. Wat is bij voorkeur jouw invloedsstijl, en welke alternatieven zijn er? Welke zijn de zes geheimen van overtuigen? Vervolgens ga je aan de slag met het oefenen met verschillende manieren van invloed uitoefenen. Het bekende concept ‘Roos van Leary’ wordt gebruikt om zicht te krijgen op je eigen manieren om de ander mee te krijgen bij het bereiken van je doelen, in relatie tot collega’s en patiënten.

Programma:

15.45 uur: Ontvangst
16.00 uur: Deel 1
18.00 uur: Pauze met lichte maaltijd
18.30 uur: Deel 2
20.30 uur: Einde bijeenkomst

Per bijeenkomst is er plaats voor maximaal 14 personen.
De algemene annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing.

Voor EKCen die dit op verzoek van RCH/SHK/PrimaCura zijn geworden en werkzaamheden doen, is de cursus kosteloos. Voor andere geïnteresseerden is het € 195,- Je ontvangt hiervoor een factuur.
De accrediteringspunten tellen mee voor je registratie als EKC.
Er is geen zelfstudie nodig en studiemateriaal is in de cursusprijs opgenomen.


Deze scholing vindt ook plaats op